În cazul în care ai decis să intri în afaceri și ai investit într-o hală industrial pe care intenționezi să o utilizezi pentru producție, pentru închiriere ori pentru depozitarea unor produse, instalații ori mașinării, în vederea comercializării acestora, atunci cu siguranță știi că este foarte important să investești într-un sistem pluvial de calitate, care să aibă capacitatea de a direcționa în mod corect și eficient apa de ploaie, dar și cea provenită în urma ninsorilor și topirii zăpezii. 

Este bine să știi că ai la dispoziție posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de burlane de aicidar și jgheaburi și chiar rigole. 

Toate aceste elemente și structuri te pot ajuta să direcționezi apa către canalizare ori direct în pământ, fără să ajungi să te confrunți cu probleme în hală din cauza infiltrațiilor de apă ce pot apărea în lipsa unor sisteme eficiente.

Citește rândurile de mai jos pentru a descoperi toate informațiile de care ai nevoie despre elemente ce merită a fi luate în considerare, pentru a fi ferit de neplăcerile cauzate de infiltrațiile de apă!

Ce înseamnă burlane?

Aceste burlane sunt structuri create special cu scopul de a direcționa apa de ploaie sau pe cea provenită din topirea zăpezii către exteriorul halei tale, până când aceasta este direcționată către rigole. 

Burlanele sunt obiecte metalice, realizate dintr-un material anticoroziv și deosebit de rezistent la intemperii. 

Ce tipuri de burlane există pe piață?

Tehnologia a evoluat în ultimii ani, în toate domeniile, și chiar în cel al sistemelor de drenare a apei către rigole. Așadar, este bine să știi că vei descoperi mai multe tipuri de burlane din care le poți alege pe cele mai potrivite: 

  • Modele rotunde, clasice – există pe piață deja de mult timp și sunt foarte eficiente, având capacitatea de a conduce apa ușor către exteriorul oricărei clădiri;
  • Modele pătrate – au același rol ca a burlanelor rotunde, dar au un aspect estetic mai plăcut, aspect ce te poate determina să optezi pentru acestea;
  • Modele dreptunghiulare – reprezintă o altă opțiune și sunt ușor de montat și de utilizat pe termen lung.

Ce dimensiuni pot avea burlanele?

Pe piață vei găsi o multitudine de modele de burlane la diferite dimensiuni conform unor standarde, dar, în caz de nevoie, ai posibilitatea de a opta pentru comandarea burlanelor personalizate. 

Acestea se realizează pe comandă, obținându-se exact dimensiunile de care ai nevoie. În acest fel, indiferent de înălțimea clădirii tale, vei obține produsele ideale, care să te ajute să protejeze întreaga clădire ori hală de infiltrațiile de apă. 

În plus, optând pentru burlane de dimensiuni personalizate, vei putea alege chiar și diametrul optim pentru burlanele clădirii tale, în funcție de necesități. 

Ce sunt jgheaburile?

Te poți orienta, de asemenea, către sisteme pluviale formate din jgheaburi ce se montează în partea inferioară a acoperișului. 

Jgheaburile sunt elementele în care apa ajunge prima dată, înainte ca aceasta să fie trasportată prin burlane. Asemenea burlanelor, și dimensiunile jgheaburilor pot fi personalizate și se montează utilizându-se niște accesorii speciale.

Ce sunt rigolele?

Rigolele sunt produse care se montează direct în pământ sau în trotuar, și au rolul de a direcționa apa către sistemul de canalizare. Și aceste elemente se pot personaliza, iar tu poți opta pentru rigole mai înguste ori mai late. Este important să ții cont de necesități, astfel încât să poți face alegerea potrivită! 

SanProd.ro este un magazin online ce îți oferă toate produsele necesarea pentru obținerea celui mai bun sistem pluvial! 

Aici găsești burlane, jgheaburi, rigole SanProd, care se obțin prin procedura de debitare metal! Folosește datele de contact de pe site și bucură-te de produse și servicii de cea mai înaltă calitate!

 

4 thoughts on “Descoperă toate informațiile de care ai nevoie despre burlane. Alege calitatea!

  1. Multumesc pentru informatiile detaliate oferite in acest articol. Am acum o mai buna intelegere a procesului de instalare a burlanelor si a importantei mentinerii acestora in stare buna pentru functionarea optima a sistemului de ventilatie.

  2. M-am bucurat sa aflu ca exista atat de multe optiuni disponibile atunci cand vine vorba de burlane. Articolul mi-a clarificat multe aspecte legate de dimensiuni, forme si accesorii potrivite pentru un sistem eficient.

  3. Sunt impresionat de calitatea informatiilor prezentate in acest articol. Am descoperit cat de important este sa alegi burlane de calitate pentru a asigura o evacuare eficienta a gazelor. Recomand cu incredere acest articol tuturor celor interesati de acest subiect.

  4. Articolul este foarte informativ si mi-a oferit toate detaliile de care aveam nevoie despre burlane. Am aflat despre diferite materiale din care pot fi realizate si care sunt avantajele fiecaruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *