Astăzi, gama de oglinzi pentru baie s-a diversificat considerabil. În prezent, găsești modele de ultimă generație, în toate formele, dimensiunile și culorile, la distanță de un click. 

Specialiștii în design interior îți recomandă să alegi o oglinda baie de aici, cu funcții smart: funcție de dezaburire, LED și control touch, dacă vrei să te bucuri la maximum de nivelul optim de confort. 

În plus, vei economisi, pentru că modelele de oglinzi cu LED te ajută să apelezi mai rar la sistemele standard de iluminat din baie, oferindu-ți control asupra luminozității de la oglindă. Merită!

Iluminatul inteligent, o funcție de bază pentru o oglinda baie de ultimă generație

Oglinzile de ultimă generație vin la pachet cu sisteme de iluminat inteligent, ce cresc în mod considerabil nivelul de confort al utilizatorilor. 

Aceste „device-uri”, pentru că le putem numi așa, permit reglarea și controlul temperaturii de culoare, în funcție de activități. 

De exemplu, poți seta o anumită intensitate și culoare a luminii atunci când te bărbierești, și poți opta pentru cu totul alte setări atunci când te speli pe mâini sau ai orice altă activitate. 

Oglinzile SMART sunt dotate cu LED-uri și asigură o varietate de nuanțe și opțiuni din punct de vedere al intensității. În plus, LED-urile sunt durabile: nu necesită înlocuirea decât după o foarte lungă perioadă de timp.

Control prin aplicații de mobile, precum Google Assistant, asigură un plus de confort

Se poate spune, fără niciun fel de exagerare, că oglinzile ultra-moderne din prezent au devenit device-uri smart. 

Ele se pot controla de la distanță, prin aplicații uzuale, ca Google Assistant și îți îmbunătățesc semnificativ experiența de utilizare. 

Mai mult, poți să folosești comenzile vocale și să activezi lumina LED a oglinzii chiar și fără atingere, ceea ce este impresionant. 

Trebuie să știi că există modele de oglinzi care memorează setările frecvent alese de tine și îți asigură aceleași opțiuni fără a relua opțiunile, devenind astfel „predefinite”. 

Confortul tău primează, așa că de ce să nu te bucuri, din plin, de funcționalitățile extra ale acestor oglinzi de top?

Funcția de dezaburire a oglinzilor, preferata utlizatorilor 

De departe, cea mai apreciată funcție a oglinzilor SMART este cea de dezaburire. Sistemul de încălzire electrică, ce determină dezaburirea instantă, nu este vizibil. 

Nu afectează în niciun fel design-ul oglinzii, ci din contră. În timp ce sistemul încălzește suprafața oglinzii pentru a genera dezaburirea, utilizatorul se bucură de design-ul ultra modern al acesteia și de plusul de confort. 

În funcție de model, această funcție se poate activa manual, prin control touch, sau automat, printr-un senzor care detectează modificările de temperatură și umiditatea ridicată. Nu îți face griji de consturile pentru consum: cele mai multe oglinzi SMART sunt și  eficiente energetic.

Ai beneficii extra în magazinul online Elves.ro, fie că vrei o cadă free standing, fie o oglindă

Dacă vrei să cumperi cele mai calitative, mai durabile și mai avantajoase ca preț obiecte și accesorii sanitare, atunci Elves.ro este soluția pe care o cauți. 

Acest magazin specializat în comercializarea produselor de utilare a băilor și a bucătăriilor vine în întâmpinarea ta cu cel mai bun raport calitate – preț. 

Fie că vrei o cada self standing Elves, fie că ești în căutarea unei oglinzi, a unei cabine de duș sau a unui lavoar, ai toate avantajele în acest magazin online de top.  

6 thoughts on “Cauți o oglindă pentru baie? Iată ce funcții să treci pe lista de must have!

  1. Am gasit acest articol foarte informativ pentru alegerea unei oglinzi pentru baie. Autorul prezinta diferite aspecte importante pe care ar trebui sa le avem in vedere, cum ar fi dimensiunea, tipul de iluminare si functiile speciale precum incalzirea oglinzii. Recomand citirea acestui articol tuturor celor interesati de amenajarea unei bai moderne.

  2. Articolul este foarte util pentru cei care cauta o oglinda pentru baie. Prezinta o lista de functii must-have pe care ar trebui sa le aiba o astfel de oglinda, precum iluminare LED, sistem anti-ceata si senzori de atingere. Recomand acest articol celor care doresc sa isi achizitioneze o oglinda moderna si practica pentru baie.

  3. In concluzie, articolul ofera sfaturi utile si detaliate despre cum sa alegem cea mai potrivita oglinda pentru baie. Este important sa tinem cont de toate functiile must-have mentionate pentru a ne asigura ca facem cea mai buna achizitie pentru spatiul nostru de baie.

  4. De asemenea, design-ul este un aspect important atunci cand alegem o oglinda pentru baie. Articolul ne sfatuieste sa optam pentru o oglinda cu margini rotunjite sau cu iluminare integrata pentru un aspect modern si elegant. De asemenea, dimensiunile potrivite sunt esentiale pentru a se potrivi perfect in spatiul disponibil.

  5. Un alt aspect important mentionat in articol este sistemul anti-abur, care este extrem de util pentru a mentine oglinda curata si fara abur atunci cand facem dus sau baie. De asemenea, senzorul de lumina este o functie foarte practica, permitandu-ne sa ajustam nivelul de lumina in functie de nevoile noastre.

  6. Articolul este foarte util pentru cei care doresc sa achizitioneze o oglinda pentru baie, oferind informatii despre functiile must-have pe care ar trebui sa le aiba. Este important sa avem o oglinda cu iluminare LED pentru a ne asigura ca avem lumina suficienta atunci cand ne pregatim dimineata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *