Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home3/r88428eman/public_html/allnew.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Cauți o oglindă pentru baie? Iată ce funcții să treci pe lista de must have! - All New

Cauți o oglindă pentru baie? Iată ce funcții să treci pe lista de must have!

Astăzi, gama de oglinzi pentru baie s-a diversificat considerabil. În prezent, găsești modele de ultimă generație, în toate formele, dimensiunile și culorile, la distanță de un click. 

Specialiștii în design interior îți recomandă să alegi o oglinda baie de aici, cu funcții smart: funcție de dezaburire, LED și control touch, dacă vrei să te bucuri la maximum de nivelul optim de confort. 

În plus, vei economisi, pentru că modelele de oglinzi cu LED te ajută să apelezi mai rar la sistemele standard de iluminat din baie, oferindu-ți control asupra luminozității de la oglindă. Merită!

Iluminatul inteligent, o funcție de bază pentru o oglinda baie de ultimă generație

Oglinzile de ultimă generație vin la pachet cu sisteme de iluminat inteligent, ce cresc în mod considerabil nivelul de confort al utilizatorilor. 

Aceste „device-uri”, pentru că le putem numi așa, permit reglarea și controlul temperaturii de culoare, în funcție de activități. 

De exemplu, poți seta o anumită intensitate și culoare a luminii atunci când te bărbierești, și poți opta pentru cu totul alte setări atunci când te speli pe mâini sau ai orice altă activitate. 

Oglinzile SMART sunt dotate cu LED-uri și asigură o varietate de nuanțe și opțiuni din punct de vedere al intensității. În plus, LED-urile sunt durabile: nu necesită înlocuirea decât după o foarte lungă perioadă de timp.

Control prin aplicații de mobile, precum Google Assistant, asigură un plus de confort

Se poate spune, fără niciun fel de exagerare, că oglinzile ultra-moderne din prezent au devenit device-uri smart. 

Ele se pot controla de la distanță, prin aplicații uzuale, ca Google Assistant și îți îmbunătățesc semnificativ experiența de utilizare. 

Mai mult, poți să folosești comenzile vocale și să activezi lumina LED a oglinzii chiar și fără atingere, ceea ce este impresionant. 

Trebuie să știi că există modele de oglinzi care memorează setările frecvent alese de tine și îți asigură aceleași opțiuni fără a relua opțiunile, devenind astfel „predefinite”. 

Confortul tău primează, așa că de ce să nu te bucuri, din plin, de funcționalitățile extra ale acestor oglinzi de top?

Funcția de dezaburire a oglinzilor, preferata utlizatorilor 

De departe, cea mai apreciată funcție a oglinzilor SMART este cea de dezaburire. Sistemul de încălzire electrică, ce determină dezaburirea instantă, nu este vizibil. 

Nu afectează în niciun fel design-ul oglinzii, ci din contră. În timp ce sistemul încălzește suprafața oglinzii pentru a genera dezaburirea, utilizatorul se bucură de design-ul ultra modern al acesteia și de plusul de confort. 

În funcție de model, această funcție se poate activa manual, prin control touch, sau automat, printr-un senzor care detectează modificările de temperatură și umiditatea ridicată. Nu îți face griji de consturile pentru consum: cele mai multe oglinzi SMART sunt și  eficiente energetic.

Ai beneficii extra în magazinul online Elves.ro, fie că vrei o cadă free standing, fie o oglindă

Dacă vrei să cumperi cele mai calitative, mai durabile și mai avantajoase ca preț obiecte și accesorii sanitare, atunci Elves.ro este soluția pe care o cauți. 

Acest magazin specializat în comercializarea produselor de utilare a băilor și a bucătăriilor vine în întâmpinarea ta cu cel mai bun raport calitate – preț. 

Fie că vrei o cada self standing Elves, fie că ești în căutarea unei oglinzi, a unei cabine de duș sau a unui lavoar, ai toate avantajele în acest magazin online de top.  

Ultimele articole
Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here