Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home3/r88428eman/public_html/allnew.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Descoperă toate informațiile pe care trebuie să le cunoști despre un aparat dentar fix - All New

Descoperă toate informațiile pe care trebuie să le cunoști despre un aparat dentar fix

Sănătatea dentară este deosebit de importantă pentru fiecare dintre noi, și este important să fie întreținută până să apară probleme mai grave care te pot duce în situația de a te confrunta cu dureri deosebit de neplăcute.

În plus, este important ca dinții sănătoși să arate bine și să fie frumos aliniați, astfel încât aspectul estetic să fie pur și simplu de invidiat. 

Dacă dinții tăi sunt sănătoși și nu te confrunți cu vreo carie, dar ești nemulțumit de aspectul estetic al acestora, atunci trebuie să știi că ai posibilitatea de a opta pentru un aparat dentar fix pret bun, care te poate ajuta să te bucuri de aspectul perfect al dinților aliniați corespunzător. Descoperă, citind rândurile de mai jos, tot ce trebuie să știi despre un astfel de aparat!

Ce înseamnă un aparat dentar fix pret bun?

Un aparat dentar fix pret bun tradițional este mai accesibil din punct de vedere al bugetului decât orice alt tip de aparat dentar, dar este și deosebit de eficient chiar și în situația în care te confrunți cu o mușcătură incorectă.

 Atunci când medicul aplică aparatul dentar fix, brakeții individual se lipesc de fiecare dinte de pe arc, iar cu ajutorul unei sârme subțiri, poziția acestora este corectată. 

Așadar, aparatele dentare fixe funcționează datorită presiunii constante ce este aplicată pe dinți, iar aparatul dentar trebuie ajustat periodic de către medicul ortodont specialist la programările de rutină, astfel încât aparatul montat să exercite o presiune adecvată, rezultatul final dorit fiind obținut doar în acest fel. 

Cu ajutorul unor benzi elastice suplimentare, efectul de tragere sau de împingere a dinților poate fi crescut. 

Ce trebuie să știi înainte de montarea aparatului dentar?

Este foarte important să ai încredere în medicul la care apelezi. Înainte de montarea aparatului dentar, este important ca sănătatea dinților să fie perfectă și să nu existe carii sau probleme de acest fel. 

Dacă totul este în regulă, medicul va lua o amprentă a întregii guri și va realiza un mulaj. 

Acesta îl va ajuta să observe perfect dinții și să aibă în vedere exact dinții a căror poziție trebuie corectată. În plus, o radiografie va fi necesară înainte de începerea procedurii, astfel încât medicul să fie sigur că rădăcinile dinților sunt perfect sănătoase. 

După montarea aparatului dentar, trebuie să știi că va trebui să aloci timp lunar pentru un control și pentru ajustarea aparatului dentar montat. 

Care sunt avantajele de care te poți bucura optând pentru un aparat dentar fix?

În primul rând, trebuie să știi că forța de împingere, respectiv forța de tragere a aparatului dentar fix au capacitatea de a repoziționa dinții și de a-i alinia corespunzător. 

Fiind deosebit de ușor de ajustat, aparatele dentare fixe sunt reglabile, în funcție de necesități, și pot oferi mișcări mult mai controlate și precise, comparativ cu aparatele dentare mobile. Este bine să știi că aparatul dentar precis oferă rezultate mult mai bune. 

Un alt avantaj al acestui tip de aparat este dat de faptul că nu va trebui să îți faci griji că îți va cădea din gură, deoarece acest lucru nu este posibil. 

Online, pe FamilyDent.ro ai posibilitatea de a descoperi o clinică în care își desfășoară activitatea medici specialiști pasionați, cărora le pasă cu adevărat de pacienți. 

Fie că ai nevoie de un aparat dentar fix, un aparat dentar mobil sau chiar implanturi dentare ca acestea, folosind datele de contact de mai jos te poți programa la un control pentru a stabili împreună cu medicul tău un plan de tratament corespunzător și personalizat, conform nevoilor tale!

Date de contact:

Email: info@familydent.ro

Telefon: 0312297087

 

Ultimele articole
Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here