Majoritatea fetelor și femeilor au un piercing în ureche, realizat încă din copilărie. Totuși, dacă nu ai un piercing ori dorești să îți mai faci unul, cu siguranță amintirile din copilărie sunt destul de vagi sau inexistente. 

Chiar dacă îți mai amintești câte ceva este important să știi că și în acest domeniu, tehnologia avansează rapid. Citește următoarele rânduri pentru a descoperi tot ce trebuie să știi în legătură cu realizarea unui piercing ureche: https://inkstar.ro/piercing-ureche/!

Piercing ureche – de ce este la modă?

Piercingul în ureche nu îți poate oferi doar șansa de a purta o bijuterie deosebită, ci reprezită, de fapt, o formă de artă corporală și de exprimare a personalității. 

Piercingurile sunt utilizate în întreaga lume încă din vremuri străvechi, dar în trecut acestea nu erau realizate în condiții igienice corespunzătoare. În prezent, te poți bucura de realizarea unui piercing în ureche în cele mai bune condiții, într-un salon autorizat!

De ce ar trebui să îți faci un piercing în ureche într-un salon autorizat?

Alegând realizarea piercingului dorit într-un salon autorizat, te poți bucura de următoarele avantaje:

 • protejarea sănătății: saloanele autorizate respecte norme stricte de igienă în vederea perforării zonei pe care o dorești și, în plus, îți pot pune la dispoziție posibilitatea de a opta pentru o bijuterie de calitate;
 • sfatul expertului: în saloanele autorizate își desfășoară activitatea profesioniști cu experiență, care au cunoștințe chiar și despre anatomia corpului. Un expert îți poate da un sfat legat de anatomia urechii tale și de locul în care îți este cel mai potrivit un piercing;
 • informații despre îngrijirea ulterioară a zonei: profesionistul care se va ocupa de realizarea piercingului pe care îl dorești îți va oferi toate sfaturile de care vei avea nevoie în îngrijirea și igienizarea corespunzătoare a zonei;
 • suport din partea expertului: în cazul în care te vei confrunta cu o situație neplăcută, cum ar fi, de exemplu, apariția ulterioară a unei infecții, profesionistul te va ajuta în vederea  remedierii acesteia.

Care sunt tipurile de piercing pentru ureche din care poți alege?

Este important să știi că există mai multe tipuri de piercinguri care se pot realiza în această zonă. 

Sfatul expertului este foarte important, deoarece acesta poate observa anatomia urechii tale, iar datorită experienței și cunoștințelor acumulate, îți poate expune variantele care ți se mai potrivesc. Totuși, ar fi bine să știi că cel mai des întâlnite tipuri de piercinguri în ureche sunt:

 • piercing în lobul urechii: este cel mai comun tip de piercing și implică perforarea lobului urechii;
 • piercing în Conch: este piercingul situat în cartilajul adânc al urechii;
 • piercing în Tragus: este piercingul ce implică perforarea cartilajului mic situat în fața canalului urechii;
 • piercing în Auriculă: este piercingul ce se realizează în partea externă a urechii;
 • piercing în Daith: este piercingul situat în zona de cartilaj, deasupra canalului urechii.

InkStar.ro este un salon autorizat în care își desfășoară activitatea profesioniști pasionați de munca lor, gata să îți ofere piercingul pe care îl dorești! 

În plus, tot aici te poți bucura și de posibilitatea de a obține un model de tatuaj care să te reprezinte cu adevărat! Folosește datele de contact de mai jos pentru a afla mai multe informații despre piercing Bucuresti de aici! 

Email: contact@inkstar.ro

Telefon: 0729987932

4 thoughts on “Descoperă informații pe care trebuie să le cunoști în vederea realizării unui piercing în ureche!

 1. Articolul ofera si informatii despre tipurile diferite de bijuterii pe care le poti folosi pentru un piercing in ureche, ceea ce mi se pare util. Astfel, poti alege bijuteria potrivita pentru gusturile tale si poti personaliza aspectul piercing-ului tau.

 2. Am apreciat faptul ca au mentionat posibilele efecte secundare si riscurile asociate cu piercing-ul in ureche. Este bine sa fiti constienti de aceste aspecte inainte de a lua o decizie finala si sa va asigurati ca sunteti pregatiti sa le gestionati, daca apar.

 3. Mi-a placut ca au oferit sfaturi clare despre cum sa alegi un studio de piercing de incredere si cum sa ai grija de piercing-ul tau dupa ce l-ai facut. Este important sa mergi la un profesionist si sa urmezi instructiunile corecte pentru a evita riscurile.

 4. Articolul este foarte informativ si contine toate detaliile necesare pentru a realiza un piercing in ureche in siguranta. Recomand sa cititi cu atentie fiecare informatie prezentata pentru a evita eventualele complicatii sau infectii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *