Covoarele Kilim sunt un tip de covoare orientale, in general, tesute manual si care au un aspect unic.

Pe Magzy.ro iti punem la dispozitie modele de covoare de lana, bumbac si poliester, menite sa iti infrumuseteze casa.

Acestea se remarca atat prin nuantele deschise care vor conferi un aspect luminos incaperii, cat si prin calitatea materialelor din care sunt fabricate. Dispunem de modele rustice si orientale, dar si de covoare Kilim moderne, ideale oricarei locuinte.

Ce tipuri de covoare Kilim gasesti pe Magzy.ro?

Iti oferim urmatoarele modele:
• covor anatolian;
• covor monocromatic;
• covor din bumbac;
• covor din lana;
• covor Kilim mic;
• covor Kilim mare;
• covor dreptunghiular;
• covor de tip traversa;
• covor rotund.

Covorul perfect in functie de dimensiune

Alege-ti covorul ideal in functie de dimensiunile camerei in care va fi asezat. Covoarele tip traversa sunt potrivite pentru incaperi mari si lunguiete, ceea ce le face potrivite pentru hol.

In schimb, covoarele dreptunghiulare sau rotunde vor arata perfect in camere mai mici si vor participa la armonia stilului de amenajare ales de tine. Iti punem la dispozitie covoare de diverse dimensiuni astfel incat viziunile tale sa fie puse in practica in detaliu.

Materialul ideal pentru casa ta

Daca iti doresti un covor usor de intretinut, iti recomandam modelele confectionate din bumbac si poliester. Covoarele de lana ofera mai mult confort picioarelor tale, insa sunt mai pretentioase.

De aceea, trebuie plasate strategic in sufragerie sau dormitor pentru a participa la o experienta relaxanta si placuta din punct de vedere vizual.
Culorile care vor aduce echilibru in camera

Iti poti pastra cu usurinta stilul de amenajare interioara ales pentru casa ta cu ajutorul modelelor noastre de covoare Kilim.

In general, acestea sunt potrivite pentru un design rustic, insa poti alege un model monocromatic pe care sa-l integrezi si intr-o camera in stil Art Deco, de exemplu.

In functie de dorintele tale, covoarele Kilim de pe Magzy.ro pot aduce un plus de confort, eleganta si bun gust in locuinta ta, indiferent de stilul de amenajare interioara abordat. G

asesti produsele noastre in diferite nuante, de la rosu inchis, la galben, portocaliu sau crem, astfel incat acestea sa poata fi asortate cromatic cu incaperea in care sunt amplasate.

6 thoughts on “Covoarele Kilim din lana

  1. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat argumentele sale si a sustinut ideile expuse. De asemenea, am apreciat faptul ca s-au adus exemple concrete pentru a ilustra punctele de vedere prezentate. Articolul m-a facut sa reflectez asupra subiectului si sa imi imbogatesc cunostintele in acest domeniu.

  2. Articolul este foarte bine documentat si ofera o perspectiva interesanta asupra subiectului discutat. Autorul a abordat subiectul intr-un mod clar si concis, facandu-l usor de inteles pentru cititori. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor interesati de domeniul respectiv.

  3. Am gasit acest articol extrem de util si informativ. M-a ajutat sa inteleg mai bine subiectul si sa-mi formez o opinie mai obiectiva. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor interesati de acest subiect.

  4. Sunt impresionat de nivelul de cercetare pe care l-a depus autorul in realizarea acestui articol. Se observa munca depusa pentru a aduce informatii relevante si actualizate cititorilor.

  5. Ma bucur sa vad ca acest subiect este discutat in profunzime si ca sunt prezentate mai multe perspective asupra aceleiasi probleme. Acest lucru ofera cititorilor o imagine mai clara asupra situatiei.

  6. Articolul este foarte bine scris si detaliat, oferind informatii importante despre subiectul abordat. Imi place modul in care autorul a structurat continutul si a argumentat fiecare punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *