Sfaturi pentru alegerea candelabrului din living

Candelabrele reprezinta unele dintre cele mai populare corpuri de iluminat si pot fi utilizate pentru a adauga incaperii o nota dramatica, ca lumina ambientala sau de accent, ca decoratiuni ori punct de interes al unei incaperi.


Modul in care oamenii le integreaza in casele lor s-a schimbat radical de-a lungul timpului, transformandu-se din suporturi de lemn pentru lumanari in modele extravagante de cristal, ca sa devina apoi obiectele moderne pe care le folosim in prezent.

Eleganta unui candelabru iti poate fura privirea imediat si sa crezi ca este ceea ce trebuie pentru casa ta, insa pentru a obtine efectul dorit trebuie sa respecti cateva reguli.

Acorda atentie dimensiunii candelabrului

Dimensiunea este cel mai important criteriu atunci cand alegi un candelabru, mai ales pentru zona de dining. O piesa prea mare ar putea provoca un inconvenient pentru cei asezati la masa.

Un candelabru prea mare incarca vizual incaperea si distrage atentia de la decor. De regula, designerii de interior aduna lungimea si latimea camerei in metri si inmultesc valoarea obtinuta cu 10. Numarul rezultat reprezinta diametrul candelabrului potrivit, in centimetri.

Citeste continuarea articolului aici: Sfaturi pentru alegerea candelabrului din living

Ultimele articole
Related news