Amenajarea unui apartament de mici dimensiuni

Intr-o locuinta mica, este important sa fii bine organizat pentru a profita la maximum de toate spatiile mici.

Cum sa economisesti spatiu intr-un apartament mic este un lucru care ii preocupa foarte mult pe multi oameni si este logic, deoarece este vorba de a sti cum sa profiti la maximum de locul in care locuiesti fara a fi coplesit de reducerea unui spatiu care este deja scurt.

Pentru ca un apartament mic sa castige din punct de vedere vizual, decorarea este esentiala.

O buna alegere a mobilierului si organizarea diferitelor zone vor face ca scuza „este o casa foarte mica” sa nu mai fie utila.

Imaginatia este unul dintre punctele importante pentru a profita la maximum de metrii patrati pe care ii are casa ta.

De fapt, in zilele noastre este usor sa transformam un spatiu mic intr-un loc confortabil si spatios. Toate acestea se datoreaza gamei largi de mobilier si solutii disponibile pe piata.

Cu ajutorul sfaturilor pe care ti le vom da mai jos, vei realiza ca metrii patrati nu conteaza.

Monteaza mobila pana aproape de tavan

Una dintre regulile de baza in amenajarea camerelor de mici dimensiuni este folosirea spatiilor pe verticala.

Chiar daca nu poti aborda aceasta varianta in toate incaperile, este o optiune utila atunci cand ai nevoie de idei pentru amenajarea unui dormitor mic, pentru ca poti inlocui noptierele cu etajere inalte de perete sau poti instala polite suspendate ori rafturi chiar deasupra patului.

De asemenea, si in bucatarie este recomandat sa folosesti corpuri de mobila pana aproape de tavan, la fel si in baie, unde rafturile suspendate sunt o solutie practica, eficienta si in acelasi timp estetica.

Investeste in piese de mobilier multifunctionale

Piesele de mobilier inteligente te pot ajuta sa obtii cat mai multe zone de depozitare fara sa ocupi prea mult loc in incaperile mici.

Asadar, in cazul in care ai nevoie de un pat nou pentru dormitor, alege unul cu doua sau chiar trei sertare de depozitare.

Citeste continuarea aici: Amenajarea unui apartament de mici dimensiuni

Ultimele articole
Articole recomandate